Vil du begynne i korpset?

Har du lyst til å:

– lære å spille et instrument?
– spille sammen med andre?
– dra på morsomme turer?
– lære noter?
– bli musiker?

Da må du bli med i Rotnes Skolekorps. Vi er en gjeng glade musikanter i alderen 8-19 år som er fordelt på 3 korps: Aspirantkorps, Juniorkorps og Hovedkorps. Vi kommer fra Sørli og Rotnes og øver i gymsalen på Rotnes skole hver onsdag.

Vi er et janitsjarkorps som spiller all slags korpsmusikk, både vanlige marsjer til 17. mai og popmusikk og klassisk musikk til konsertene våre. Av og til er vi med på konkurranser, vi har seminarer sammen med de andre korpsene i Nittedal, og innimellom drar vi på korpsturer til inn- og utland for å treffe andre musikanter og spille for nye publikumere. Som musikant i Rotnes Skolekorps blir du en del av et kjempefint musikkmiljø som spiller sammen rett og slett fordi Korps er gøy!

Har du lyst til å prøve å spille et instrument, eller bare få vite litt mer om korpset? Kom innom gymsalen på Rotnes Skole en onsdag kl. 17.30 så får du svar på alt du lurer på, og vi finner frem instrumentet som passer for nettopp deg. Send gjerne en mail om at du kommer på forhånd.

Velkommen til Rotnes Skolekorps!